Kellotarvike.com

About

Tervetuloa kellotarvike.com sivuille,

Kellotarvikkeen idea syntyi, kun en onnistunut löytämään Suomesta värikkäitä ja hyvänlaatuisia kellorannekkeita. Olen viime vuosina innostunut käyttämään kellojani ns. natorannekkeilla, koska ne ovat mukavia, tyylikkäitä, kestäviä ja edullisia. Rannekkeita voi  vaihtaa vaikka eri vaatekokonaisuuksien mukaan. 

Joidenkin mielestä on ”hömppää” miettiä kellorannekkeen väriä, mutta monelle se on osa pukeutumista. Uudella rannekkeella saa paljon iloa ja eloa vaikkapa vanhaan kelloon.

Natorannekkeet on alkujaan valmistettu sotilaskäyttöön, mutta nykyään ne ovat myös kelloharrastajien suuressa suosiossa. Natorannekkeita voi bongata kuuluisuuksien ranteissa - usein tuhansien ja jopa kymmenientuhansien eurojen arvoisten kellojen kanssa. Inspiraatiokuvia voi käydä katsomassa Kellotarvikkeen päävalikon kohdasta blog.

Myytävät rannekkeet ovat markkinoiden parhaimpia, ja olemme Gnomon watches Dievas natorannekkeiden ainoa virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Kaupasta löytyy myös muita tarvikkeita, kuten hihnanvaihtotyökalu sekä loistava Cape Cod metallinkiillotusliina esim. kellon hiusnaarmujen poistamiseen. 

Posti kuljettaa paketit ja maksaminen tapahtuu kortilla. Jos haluat maksaa pankkitilille, niin ota yhteyttä osoitteella asiakaspalvelu@kellotarvike.fi.

Rakkaudesta kelloihin,

Jim Eriksson


Kellotarvike is a Finnish online shop selling straps and watch related accessories.

Yhteystiedot / Contact information

Kellotarvike / Levier Group Oy
Humalistonkatu 5
20100 TURKU
Asiakaspalvelumme palvelee ensisijaisesti sähköisesti.
asiakaspalvelu@kellotarvike.fi
040-158 8183

Liikkeen aukioloajat:
Ma-Pe klo 11-18
Contact: asiakaspalvelu@kellotarvike.fi