Kellotarvike.com

About

Tervetuloa kellotarvike.com sivuille,

Kellotarvikkeen idea syntyi, kun en onnistunut löytämään Suomesta värikkäitä ja hyvänlaatuisia kellorannekkeita. Olen viime vuosina innostunut käyttämään kellojani ns. natorannekkeilla, koska ne ovat mukavia, tyylikkäitä, kestäviä ja edullisia. Rannekkeita voi  vaihtaa vaikka eri vaatekokonaisuuksien mukaan. 

Joidenkin mielestä on ”hömppää” miettiä kellorannekkeen väriä, mutta monelle se on osa pukeutumista. Uudella rannekkeella saa paljon iloa ja eloa vaikkapa vanhaan kelloon.

Natorannekkeet on alkujaan valmistettu sotilaskäyttöön, mutta nykyään ne ovat myös kelloharrastajien suuressa suosiossa. Natorannekkeita voi bongata kuuluisuuksien ranteissa - usein tuhansien ja jopa kymmenientuhansien eurojen arvoisten kellojen kanssa. Inspiraatiokuvia voi käydä katsomassa Kellotarvikkeen päävalikon kohdasta blog.

Myytävät rannekkeet ovat markkinoiden parhaimpia, ja olemme Gnomon watches Dievas natorannekkeiden ainoa virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Kaupasta löytyy myös muita tarvikkeita, kuten hihnanvaihtotyökalu sekä loistava Cape Cod metallinkiillotusliina esim. kellon hiusnaarmujen poistamiseen. 

Posti kuljettaa paketit ja maksaminen tapahtuu kortilla. Jos haluat maksaa pankkitilille, niin ota yhteyttä osoitteella sales.kellotarvike@gmail.com.

Rakkaudesta kelloihin,

Jim Eriksson


Kellotarvike is a Finnish online shop selling straps and watch related accessories.

Kellotarvike is an authorized dealer of  Gnomon watches G10 Nato straps. All NATO Straps from Gnomon Watches are the best you can find.

Yhteystiedot / Contact information

Levier Group Oy
Purokatu 9 C
21200 RAISIO
045-6788673
Contact: sales.kellotarvike@gmail.com